Tilausinfoa ja toimitusehdot

Tilauksesta:

Kakkutaikurilta saat täysin uniikin ja herkullisen kakun, tai vaikkapa kaikki juhlatarjottavat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Kaikki tuotteet ovat alusta loppuun käsin tehtyjä ja yksilöityjä juuri sinulle, olitpa yksityinen henkilö tai yritys. Tuotteet valmistetaan aina suurella intohimolla, huolellisuudella ja aidoilla raaka-aineilla.

Koska kaikki tuotteet tekee yksi henkilö käsityönä, ei tilauksia voida ottaa kuin rajallinen määrä per viikko/viikonloppu. Kannattaa kuitenkin kysyä, toisinaan tulee peruutuksia. Huomioithan että tiettyjen juhlapyhien aikaan kalenteri täyttyy nopsaan, olethan siis ajoissa liikenteessä. Tällä hetkellä aikoja on varattuna kuukaudeksi eteenpäin! Viime hetken tilauksia ei useimmiten voida vastaanottaa.

Huomioithan että pelkät kyselyt hinnasta tai tilasta kakkukalenterissa, eivät ole varauksia. Kyselyitä tulee paljon, joten tilaajan on itse huolehdittava tilauksensa voimassaolosta. Kalenteri täytetään sitä mukaa kuin tilausvahvistuksia tulee.

En vastaile sähköpostiin tai puhelimeen viikonloppuisin.

Kakkujen hinta määräytyy kakun koon, siihen käytettävien raaka-aineiden, sekä koristeden määrän ja vaikeustason mukaan. Hinta vahvistetaan aina tilauksen yhteydessä. Saat vastauksen tiedusteluusi yleensä n. 24 tunnin sisään. Laskun lähetän sinulle sähköpostiisi.

Hinnasto on suuntaa antava ja sisältää arvonlisäveron 14%. Isommissa tilauksissa pyydä tarjousta.

Kakkuja on mahdollista saada alkaen 10 hlö, aina viiden henkilön välein, eli 15, 20, 25 jne. Vain yli 20 hengen kakut on mahdollista toteuttaa kerroskakkuna ja myös jotkut muotokakut vaativat isomman koon.

Kun teet tilausta, ilmoitathan seuraavat asiat jotta saan toiveesi mahdollisimman tarkasti selville: kakun koko (henkilömäärä), mahdolliset pohja-, täyte- ja kuorrutetoiveet, ruoka-aine -allergiat ja -rajoitteet, koristelutoiveet sekä ajankohta milloin kakku noudettaisiin (mielellään juhlapäivän aamuna/aamupäivänä tai edellisenä päivänä). Voit liittää mukaan myös ideakuvia, joista selviää minkä tyylistä kakkua toivot. Parhaiten teet tilauksen sähköpostilla osoitteeseen info@kakkutaikuri.fi. Puhelinta en aina töiltäni kuule.

Toimitusehdot:

Tuotteet noudetaan kotileipomosta sovittuna ajankohtana. Vastuu tuotteen kuljetuksesta on asiakkaalla itsellään. Mikäli sovitusta ajankohdasta poiketaan, tulee siitä ilmoittaa välittömästi, jotta en turhaan odottele. Bussi nro 27 tulee suoraan pihaan. Auto kannattaa ajaa ylös sisäpihalle noudon ajaksi.

Hääkakut voidaan myös toimittaa paikalle Tampereen alueella. Silloin veloitan lähtömaksun 20e sekä kilometrikorvauksen 0.45e/km.

Maksutapana toimii lasku, jonka lähetän sähköpostiisi ja maksun tulee näkyä tililläni viikkoa ennen sovittua noutoa. Laskun eräpäivässä on huomioitu pankkien välinen viive. Työ ei ala, ennenkuin maksu näkyy tililläni.

Peruutukset mielellään viikkoa ennen. Myös laskun maksamatta jättäminen peruuttaa tilauksen. Ilmoitathan, mikäli maksusi on myöhässä. Mikäli tilaus peruuntuu alle 2 vuorokautta ennen sovittua noutoa, tilaaja maksaa puolet tilauksen summasta korvauksena työstä ja raaka-aineista.

Tekijän sairastuminen: jo maksetun tilauksen summa palautetaan välittömästi maksajan tilille, muuta korvausta tilauksen peruuntumisesta tekijän puolelta ei makseta. Peruuntumisesta ilmoitetaan tilaajalle niin pian kuin on inhimillisesti mahdollista.

Kaikki tuotteet tehdään elintarvikehuoneistoksi hyväksytyssä kotileipomossa. Valmistan tilauksesta myös erikoisruokavalioleivonnaisia, mutta huomioithan että samassa tilassa käsitellään myös viljoja ja pähkinää. Näin ollen valmiissa tuotteessa voi olla jäämiä.

Y-tunnus 2645792-2

Tietosuojalauseke


Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...