Tilausinfoa ja toimitusehdot

Tilauksesta:

Kakkutaikurilta saat täysin uniikin ja herkullisen kakun, tai vaikkapa kaikki juhlatarjottavat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Kaikki tuotteet ovat alusta loppuun käsin tehtyjä ja yksilöityjä juuri sinulle, olitpa yksityinen henkilö tai yritys. Tuotteet valmistetaan aina suurella intohimolla, huolellisuudella ja aidoilla raaka-aineilla.

Kakkujen hinta määräytyy kakun koon, siihen käytettävien raaka-aineiden, sekä koristeiden määrän ja vaikeustason mukaan. Hinta vahvistetaan tilauksen yhteydessä. Yritän vastata viesteihin mahdollisimman nopeasti, mutta aina tämä ei ole mahdollista. Viikonloppuisin en vastaile sähköposteihin enkä puhelimeen ollenkaan. Varaudu siis parin päivän viiveeseen.

Suuntaa antava hinnasto löytyy täältä:
http://www.kakkutaikuri.fi/p/hinnasto.html

Kakkuja on mahdollista saada alkaen 10 hlö, aina viiden henkilön välein, eli 15, 20, 25 jne. Vain yli 20 hengen kakut on mahdollista toteuttaa kerroskakkuna.

Kun teet tilausta, ilmoitathan seuraavat asiat jotta saan toiveesi mahdollisimman tarkasti selville: kakun koko (henkilömäärä), mahdolliset pohja-, täyte- ja kuorrutetoiveet, ruoka-aine -allergiat ja -rajoitteet, koristelutoiveet sekä ajankohta milloin kakku noudettaisiin (mielellään juhlapäivän aamuna/aamupäivänä tai edellisenä päivänä). Voit liittää mukaan myös ideakuvia, joista selviää minkä tyylistä kakkua toivot. Parhaiten teet tilauksen sähköpostilla osoitteeseen info@kakkutaikuri.fi, puhelinta en aina töiltäni kuule ja sitä kautta olen huonosti tavoitettavissa.


Koska kaikki tuotteet tekee yksi henkilö käsityönä, ei tilauksia voida ottaa kuin rajallinen määrä per viikko/viikonloppu. Kannattaa kuitenkin kysyä, toisinaan tulee peruutuksia. Huomioithan että tiettyjen juhlapyhien aikaan kalenteri täyttyy nopsaan, olethan siis ajoissa liikenteessä. Tällä hetkellä kalenteria on täytetty n. pariksi viikoksi eteenpäin ja hajanaisia tilauksia on jo loppuvuoteen asti. Viime hetken tilauksia ei ehkä voida ottaa vastaan.

Huomioithan että pelkät kyselyt hinnasta tai tilasta kakkukalenterissa, eivät ole varauksia. Kyselyitä tulee paljon, joten tilaajan on itse huolehdittava tilauksensa voimassaolosta. Kalenteri täytetään sitä mukaa kuin tilausvahvistuksia tulee.


Toimitusehdot:

Tuotteet noudetaan kotileipomosta sovittuna ajankohtana. Vastuu tuotteen kuljetuksesta on asiakkaalla itsellään. Kakut tulee kuljettaa suorassa esim. peräkontissa tai lattiatilassa. Ilmoitathan mikäli poikkeat sovitusta noutoajankohdasta etten turhaan odota.

Hääkakut voidaan mahdollisesti toimittaa paikalle Tampereen alueella. Tällöin veloitan lähtömaksun 20e + kilometrikorvauksen 0.45e/km.

Hinnasto on suuntaa antava ja sisältää arvonlisäveron 14%. Isommissa tilauksissa pyydä tarjousta. Maksutapana toimii lasku, jonka lähetän sähköpostiisi ja maksun tulee näkyä tililläni ennen sovittua noutoa. Poikkeustapauksissa, kuten viime hetken tilauksissa, on käteismaksu mahdollinen.

Peruutukset mielellään viikkoa ennen. Myös laskun maksamatta jättäminen peruuttaa automaattisesti tilauksen. Ilmoitathan mikäli maksusi myöhästyy. Mikäli tilaus peruuntuu alle 2 vuorokautta ennen sovittua noutoa, tilaaja maksaa puolet tilauksen summasta korvauksena työstä ja raaka-aineista.

Tekijän sairastuminen: jo maksetun tilauksen summa palautetaan maksajan tilille, muuta korvausta tilauksen peruuntumisesta tekijän puolelta ei makseta. Peruuntumisesta ilmoitetaan niin pian kuin on inhimillisesti mahdollista.


Kaikki tuotteet tehdään elintarvikehuoneistoksi hyväksytyssä kotileipomossa. Valmistan tilauksesta myös erikoisruokavalioleivonnaisia, mutta huomioithan että samassa tilassa käsitellään myös viljoja ja pähkinää. Näin ollen valmiissa tuotteessa voi olla hyvästä hygieniasta huolimatta jäämiä.

Y-tunnus 2645792-2

Tietosuojalauseke


Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...