24.11.2016

Brookie Cookies


Brookie Cookie on yhdistelmä suklaahippukeksiä ja brownieta keksin muodossa. Tämä oli taas näitä kertoja, kun ei osaa päättää mitä helppoa ja nopeaa sitä tekisi. Viimeksi yhdistin kaksi muuta lemppariani ja niistä syntyi koko blogiurani suosituin resepti Porkkana-juustokakkuun. 

Nämä ovat näppäriä ja nopeita tehdä vaikka myyjäisiin.



Brownietaikina:

100g tummaa suklaata
50g voita
2.5dl sokeria
2 munaa
3dl jauhoja
0.5tl suolaa
0.5tl leivinjauhetta

-Sulata yhdessä voi ja suklaa, lisää sokeri ja suola.
-Sekoita sekaan munat yksitellen.
-Sekoita sekaan viimeisenä jauhot ja leivinjauhe.
-Laita taikina kylmään siksi aikaan kun teet toisen.



Suklaahipputaikina:

250g voita
2.5dl ruokokidesokeria
0.5dl hienoa sokeria
2 munaa
0.5tl leivinjauhetta
1tl suolaa
5.5dl jauhoja
200g tummaa suklaata rouheena

-Vaahdota pehmeä voi ja sokerit.
-Lisää munat yksitellen.
-Sekoita sekaan suola, leivinjauhe ja jauhot.
-Kääntele sekaan viimeisenä suklaahiput.

-Nostele lusikalla pellille leivinpaperille nokareita kummastakin taikinasta rinnakkain siten että ne ovat kiinni toisissaan. Jätä runsaasti väliä pikkuleipien välille leviämisen varalta.
-Kannattaa paistaa ensin yksi koepikkuleipä jotta näet onko jauhoja tarpeeksi. Mikäli pikkuleivät leviävät mielestäsi liikaa, lisää hieman jauhoja.
-Paista pikkuleipiä 200 asteessa uunin keskitasolla n. 8 minuuttia kunnes kauniin kullan ruskeita.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...