20.5.2015

Tenniskenttä-kakkuTenniskenttä-kakku tilattiin ja sellainen myös saatiin. En tullut kysyneeksi mikä oli tilaisuus, mutta noutohetkellä olin kuulevinani sanan mitalikahvit, joten jonkinlaiseen "voitonjuhlaan" vissiin meni.

Viimeiseen asti jännitin miten keskellä oleva verkko pysyy kasassa. Se nimittäin on pursotettu pitsiaineella. Tein viikon tieteellisen kokeen laittamalla valmista pitsiä jääkaappiin sellaisenaan. Tutkin miten sille siellä käy, pitsihän ei nimittäin siedä kosteutta vaan sulaa. Samaan aikaan ei kaapissa saa olla mitään mistä kosteutta voisi imeä. Onneksi kakkukaappini on aika "kuiva" ja koekappaleeni oli iskemätön joten uskalsin jatkaa suunnitelmaani. Vähän tuo oli yön aikana kaapissa reunoilta käpristynyt.

 Oman haasteensa toi pitsin ripustaminen verkoksi, sillä sitähän ei voi myöskään liimata itseensä kiinni juurikin sulamisen takia. Pujotinkin verkon kukkalankaan jonka sidoin kiinni pylväiden väliin. Valkoinen kukkalanka olisi ollut huomaamattomampi mutta sitä ei nyt ollut, kun en ihan loppuun asti tätä hommaa ajatellut. Tekemiseni on välillä vähän tämmöstä "keksitään lennossa".Karvas tappio...


Mutta voittajan on helppo hymyillä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...