30.5.2015

Parhaat Synttärit Ikinä!


Parhaat synttärit ikinä -sivusto Facebookissa on voittoa tavoittelematon järjestö, jonka kautta apua tarvitsevat perheet voivat pyytää ja vastaanottaa apua lastensa syntymäpäivien järjestämisessä. Mukana on sekä yrityksiä että täysin yksityisiä ihmisiä. Monilla on syystä tai toisesta tiukka raha- ja elämäntilanne ja siitä huolimatta lasten kuuluisi saada olla lapsia ja viettää ikimuistoisia syntymäpäiviä. 

Tätä kautta sain pyynnön tehdä pienelle Aurora-tytölle kakku lahjoituksena. Tytön elämän alkutaipale on ollut melkoinen. Pieni sissi on selvinnyt peräti seitsemästä elvytyksestä ja kyllähän tälläistä pientä ihmettä kuuluu juhlia ja näyttävästi! 

Äiti toivoi Minni-kakkua, sillä tytön lempilelu on papan lahjoittama pehmo-Minni. Kakussa on sisällä mansikka- ja valkosuklaamousset. Kakku toimitetaan myöhemmin tänään suoraan kotiovelle, jotta perheellä on yksi asia vähemmän huolehdittavana.

Avunantajia ryhmä kaipaa yhä lisää! Klikkaa linkkiä ja ilmoittaudu itse tai ilmianna jokin yritys, jolla tiedät olevan auttamisenhalua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...