9.5.2015

Ninjago


Ninjago oli toive synttärikakuksi. Sellaista en ollutkaan aiemmin tehnyt ja ideoita olisi kyllä riittänyt. Pakko oli valita yksi joten päädyin tällaiseen verhoiltuun Ninjagon päähän. Laskostaminen on aina kivaa.

Kakku on suklaakakku, jonka kostutin kaakaolla. Sisällä on suklaamoussea. Myös Cake Popseja tilattiin samalla teemalla. Laktoosittomuus asetti rajoitteita koristelun suhteen, kuorrutteena kun ei silloin voi käyttää muutakuin tummaa- tai Brunbergin laktoositonta maitosuklaata. Kaikki ihanat värikkäät Candy Meltsit eivät silloin käy. Koristelin sitten osan popseista sokerimassasta tehdyillä minilegopalikoilla, että saadaan värin lisäksi teema niihin mukaan.

Popsien tikut ovat pillejä joista leikkasin hatariosan pois. Kaupassa ne näyttivät tarpeeksi jämeriltä, mutta kuorrutusvaiheessa pillit antoivatkin periksi eivätkä jaksaneet kannatella popsin painoa. Tästä lähin pysyn ihan oikeissa tikuissa. Onneksi kaapissa oli hopeisia minimuffinssivuokia joihin popsit asetin nurinpäin, pystyssä kun ne eivät olisi pysyneet. Vähän tälläinen "Strömsö"-juttu, mutta onneksi siitäkin selvittiin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...