19.4.2015

Kukin koristeltu kastekakku


Pihlan kastekakku matkasi samaan perheeseen kuin aiemmin tekemäni Pikku Kakkonen -kakut. Perhe oli niin tyytyväinen kakkuihin, että ehdottomasti halusi minut tekemään myös nuorimmaisensa kastekakun. On aina mukava kuulla tehneensä niin hyvää jälkeä, että asiakkaat palaavat tilaamaan uudelleen ja uudelleen. Minusta näitä on niin kiva tehdä, nyt kun on löytänyt sen oman juttunsa missä on hyvä ja mitä ennen kaikkea rakastaa tehdä. Ja vielä kivempaa on se, että joku muu saa iloa minun käteni jäljestä.

Tilaajan lähettämä esimerkkikuva oli yksi omistani tuotoksistani; valmistujaiskakku jossa oli spritsauksia sekä kukkia ja rusetti. Vapaat kädet sain ja tuon valmistujaiskakun tyyliä noudattaen syntyi tälläinen kaunis kukkakakku tyttöväreissä. Vähälläkin voi saada näyttävää aikaan.
2 kommenttia:

  1. Niin ihania kakkuja teet. Itse tykkään leipoilusta myös mutta omat väkästelyt on kyllä niin amatööritasolla näihin verraten :D niin ihania koristeluja, toinen toistaan hienompia. Sirkuskakku yks lemppari kun kakkuja selasin. Tsemppiä ja jatka kakkupuuhasteluja !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Harjoittelu tekee mestarin.

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...