13.4.2015

Cookie Dough Bars


Päätyykö taikinaa enemmän suuhun kuin pellille? Jos vastasit kyllä, tämä on ohje juuri sinulle. Taikinahirmujen halut tyydytyvät tällä erittäin helpolla no-bake -ohjeella. Sekoita ainekset ja anna kovettua kylmässä. Niin helppoa se on!

Taikina on munaton ja se ei sisällä mitään herkästi pilaantuvaa. Joten näitä voi tehdä hyvillä mielin!


Cookie Dough Bars:

125g pehmeää voita
60g ruokokidesokeria
1tl vaniljasokeria
300g jauhoja
1 purkki (304 ml) kondensoitua maitoa
1pss Öetkerin maitosuklaahippuja
1pss Öetkerin valkosuklaahippuja
1pss Öetkerin tummasuklaahippuja

Kuorrute: 

100g tummaa suklaata
100g maapähkinävoita

-Vaahdota rasva ja sokerit.
-Lisää loput aineet ja sekoita tasaiseksi.
HUOM! Kondensoitu maito menee ohjeeseen keittämättömänä.
-Taputtele 22 x 22 reunavuokaan leivinpaperin päälle.
-Anna kovettua kylmässä parisen tuntia.
-Sulata kuorrutteeseen suklaa ja maapähkinävoi. Tämän voi tehdä samassa astiassa yhtäaikaa, sekaisin ne menee kuitenkin.
-Levitä pohjan päälle.
-Koristele haluamallasi tavalla.
-Anna kohmettua kylmässä, leikkaa paloiksi, nauti.

Vinkki!
-Pähkinäallergiset voivat jättää maapähkinävoin pois ja tehdä päällisen suklaasta ja kermasta. 150g suklaata ja 50g kermaa. Kuumenna kerma ja sulata sinne suklaat, kaada päälle.




2 kommenttia:

  1. onnistuisikohan nämä gluteenittomista jauhoista?
    /Eveliina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En näe syytä miksei onnistuisi :)

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...