28.11.2014

Lasten kutsujen Cake Popsit


Tuttavan 7-vuotiaan tyttären synttärikutsuille tein Cake Popseja iloisissa väreissä. Rajoitteita popsien ulkonäölle asetti laktoosittomuus, sillä mm. Candy Meltsit eivät ole laktoosittomia. Vaihtoehdot päälystämiseen rajoittuikin tummaan- ja Brunbergin laktoosittomaan maitosuklaaseen. Pomadalla yritin myös päälystää, jotta olisin saanu valkoisen pinnan mutta se ei jähmettynyt tarpeeksi nopeasti.

Sisällä popseissa on kahta makua: suklaata ja appelsiinia. Tein itse suklaa- ja appelsiini-kahvikakut pohjiksi, jotka murensin ja lisäsin niihin tuorejuustoa kunnes massa oli sopivan kosteaa pyöriteltäväksi palloiksi, muttei niin kosteaa että se tahmaa kädet. Suklaiseen pohjaan lisäsin lisäksi kaakaojauhetta tuomaan lisää suklaisuutta. Tuorejuuston lisääminen hieman laimentaa makua.

Ylimässä kuvassa käyttämäni kukat ovat Dr. Ötkerin vohvelikukkia. Popsien varret on tehty jämäköistä pilleistä kustannussyistä. Oikeat tikkaritikut ovat melko kalliita (50kpl 8.90e), kun taas tuo Dunin pillipaketti Prismasta (kolmea eri väriä/paketti) maksoi 1.08e. Että tässäpä oiva säästövinkki popsien tekijöille! ;)

Popsit saa pysymään kivasti pystyssä, kun lasiin lisää sokeria tms. ja tökkää tikut siihen pystyyn.Näissä popseissa on Dr. Ötkerin confetti-rakeita.Pinkkejä nonparelleja sekä Tutti Frutti -crushia.Aikuisemmille juhlijoille tein kinkkuvoikkarin nautittavaksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...