29.6.2014

Hertan 1-vuotis -synttärikakku


Hertta saavutti ensimmäiset synttärinsä. Varsinaisia toiveita Hertan kakkuun ei tällä kertaa ollut, ainoastaan nimipalikat ja ikä oli toiveissa. Nämä kerrat kun saa täysin vapaat kädet, on aivan ihania! Pääsin kokeilemaan yhtä uusista väreistäni, eli tuota lilaa. Kerrankin löytyi värisarja vallan jenkeistä asti, jossa värit ovat juuri sitä mitä pitääkin, ei harmahtavia tai "likaisia".

Jouduin yllättäen työttömäksi, joten aikaa leipoa on vaikka miten! Ongelma vaan on se, mistä aloittaa. Kokeiltavaa kun olisi NIIN PALJON! Uusia välineitä ja ideoita jajaja...  Ajattelin panostaa enemmän tähän bloggauspuoleen, jos se poikisi jotain suurempaa... Kysymys kuuluu; kuka ne kaikki leivonnaiset sitten syö, kun allekirjoittanut päätti liittyä Fitfarmin valmennukseen huomisesta alkaen?! Jaiks...

2 kommenttia:

  1. Aloin seuraamaan blogiasi vasta hiljattain, kun etsin vaaleanpunaisen Angry-birds kakun mallia. Sinulla on mielettömän upeita kakkuja. Taas olit tehnyt aivan ihanan kakun pikkutytölle. Tilaatko siis ulkomailta marsipaanit ja sokerimassat? Ruokakauppojen valikoimat eivät kyllä ole kovinkaan hääppösiä. Leipurinputiikista olen joskun tilannut joitakin sokerimassoja. Onko ulkomailta tilatessa oltava luottokortti, vai miten maksu hoituu.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...