22.3.2014

Opinnäytetyöharjoittelua...
Se olis nyt niin että 3 vuotta elämästä on mystisesti "kadonnut" jonnekin ja allekirjoittaneen valmistumiseen on periaatteessa muutama hassu päivä aikaa. Viimeiset kaksi viikkoa on harjoiteltu tiukasti tulevaa opinnäytetyötä varten ja täytyy myöntää että taisteluväsymys alkaa iskeä. On äärimmäisen henkisesti ja fyysisesti rankkaa aikaa. Etenkin kun on ihminen joka pyrkii aina vain parempaan ja parempaan ja antamaan ihan varmasti kaikkensa, että voi itsekin sanoa tehneensä ihan kaiken mitä voi. Eniten pelkään että mokaan ja pahasti. Voi vaikuttaa aika vähäpätöiseltä asialta, mitä leipoessa muka voi kovin pahasti mokata?! Mutta minulla on tietynlaiset paineet onnistua. Ja toki, odotan myös itse itseltäni paljon.

Ensi viikolla on siis tositoimien aika. En varmaan nuku parina seuraavana yönä ollenkaan. Ma-to välisenä aikana pitää leipoa alusta loppuun asti 10 tuotetta, tietyin ennalta määrätyin kriteerein, jotka sitten arvostellaan asteikolla 1-3. Yllä olevat kaksi kakkua ovat harjoittelutöitä: Cointreaulla maustettu suklaamousse -kakku ja perinteinen kinuskikakku. Teen oman postauksen näistä sitten, kun työt ovat tehty. Todennäköisesti myös reseptit vapautuu käyttöönne sitten.

Varsinaista koulua on siis enää ensi viikko jäljellä, mutta todennäköisesti tulen roikkumaan muiden mukana vielä suklaa- ja sokerikurssien ajan. Nehän kävin itse jo syksyllä, mutta innoistuin niin että kysyin opettajaltamme lupaa osallistua uudestaan :D Jos ei palkkatyötä satu osumaan kohdalle, niin sittenhän se on ihan sama, olenko kotosalla vai tekemässä jotain hyödyllistä koululla. Toukokuussa sitten juhlitaan muiden luokkalaisten kanssa!

Tässäpä vielä tilaukseen mennyt mangomoussekakku 15 hengelle:


1 kommentti:

  1. Nyt vaan tsemppiä ja keskittymistä loppukiriin! Taitoa sinulla on ihan varmasti :)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...