6.3.2014

Martti/Tow Mater

Koska työharjottelussa ei selkeästi saa leipoa tarpeeksi, pitää olla vielä kotonakin hommia tiedossa :D Työpaikan kylmiössä odottaa pari Salamaa kreemitettynä, että teen ne loppuun huomenna. Onneksi on jo muutama tullut tehtyä niin sujuu "helposti".

Tämä Martti sen sijaan matkasi jo 2-vuotiaan Leon syntymäpäiville. Välissä mangomousse ja Tropical-hillo, kun toivottiin ei-niin-makeaa -täytettä.

Päivityksiä onkin tulossa nyt tiuhempaan tahtiin, viikonlopulle on isoiso kakkutilaus ja luulenpa että olen sunnuntai-iltana melkolailla puolikuollut. Yksi kiva Blogiringin kamppiskin on tulossa/menossa, postaus siitäkin myöhemmin.

Ajattelin tuossa ihan pistää risaseksi ja ostaa toisen jääkaapin näitä kakkujuttuja varten. Vähän ahdasta tuntuu vaan olevan tilan puolesta, mutta onhan se nyt kivempi niin. Tähän asti on saanut kakkulaatikoita sovitella kaappiin, kun siellä tarvis sitä ruokaakin olla, eikä vain kakkuja...

4 kommenttia:

 1. Siis wow, mahtava kakku! :)

  VastaaPoista
 2. Ihan uskomaton kakku! :)

  VastaaPoista
 3. Jälleen kerran ihan mieletön - miten saat Martista noin älyttömän hienon muotoiltua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm. Sitten kun se oli valmis niin kolhin ja naarmutin sitä ja tomutin ruosteen värisellä tomuvärillä niitä lommoja hieman lisää :D

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...