4.1.2014

Valmistujaiskakkua


Lähihoitajaksi valmistuvalle menneeseen kakkuun toivottiin väreiksi sinistä ja valkoista sopivassa suhteessa, timanttisia elementtejä, sekä alimmassa kerroksessa näkyvää ruudukkokuviointia. Kakun piti olla elegantti, mutta siihen toivottiin myös jotain muistuttamaan ammatista.

Sinellistä löysin paria erilaista timanttinauhaa, joista sain toivotun blingin kakkuun. Uskallan käyttää ei-syötäviä osia kakuissa silloin kun niistä ei ole syöjille vaaraa, eli niistä ei todennäköisesti irtoa osia, eikä niitä voi erehdyksessäkään mennä syömään.

 Minulle lähetetyistä ideakuvista bongasin nuo kaksiväriset kukat. Kun kakku oli melkein valmis, tajusin ettei siihen oikeastaan sovi enää pilleripurkki tai ruisku, ei tilan eikä ulkonäönkään puolesta, joten laitoin sitten taiteilijan vapaudella ainoastaan nuo punaiset pillerit. Toivottavasti kakku oli kuitenkin mieleinen.

Hakija oli lievästi kauhuissaan nähdessään kakun :D Hälle oli sanottu, että "sulle tulee kiire leipoo uus kakku jos tuon hajotat". Kerroskakkujahan on vaikea mitenkään pakata, kun ei niin korkeita laatikoitakaan tehdä. Eikä se loota kakkua kasassa pitäisikään, lähinnä suojaa. Joten sanoin, että kakku on kasattu niin hyvin kuin mahdollista mutta ei äkkinäisiä jarrutuksia tai kiihdytyksiä :D Toivon todella että meni ehjänä perille.

2 kommenttia:

  1. Kiva idea toi bling bling nauha. Pitääpä itsekin kokeilla ;) AIkuisten kakkuun varsinkin kyl passaa hyvin =)

    VastaaPoista
  2. Upea! Ihanat voimakkaat värit.Ei tosiaan kaipaa mitään muita ammatista muistuttavia koristeita, näyttää hyvältä noin.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...