7.12.2013

Sasun ristiäistarjoilut


Sasun nimenantojuhlaan lähti tämmöinen kokonaisuus. Mangomoussella täytetty täytekakku, gluteenittomille vieraille mansikkahyydykekakku ja kinkkuvoikkari.

Kakun kanssa mietin tovin nallekoristeen asettelua. On niin kovin tylsää laittaa koriste aina kakun päälle, mutta sitten toisaalta ilman mitään päällinen näyttää tyhjältä. Ainakin omaan silmääni. Tässä versiossa onneksi nuo nimipalikat vei niin paljon tilaa ettei ylimääräistä juuri ollutkaan.

Mansikkamoussekakun kanssa kohtasin myös ongelman. Tähän aikaan vuodesta marjat tuoreina ovat kalliita eikä pakastemarjoja voi käyttää, kun ne valuttavat nesteet kakun pinnalle. En ostanut kaupasta _mitään_ millä koristella kakun! Onneksi muistin pakastimessa olevat Macaronsit, ja suklaatakin löytyi. Niistä sitten koitin viritellä jotain kakun päälle.

Onneksi joululoma alkaa kohta. On niiiiin monta reseptiä mitkä haluaisin päivittää, mutta tuntuu että ellen ala kokopäiväiseksi bloggariksi, ei aika riitä millään kaikkeen mitä haluaisin teidän kanssanne jakaa!

4 kommenttia:

 1. Kakkuja nauttineena voin sanoa että olivat erittäin maukkaita.

  VastaaPoista
 2. Moi! Kysyisin sellaista asiaa, että ilmeisesti olet Tampereella koulussa? Mikä on koulusi nimi? Oletko aikuisopetuksessa, yo-pohjaisella linjalla vai ns. sekaryhmässä (mukana kaikki 16-vuotiaatkin)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Treduhan tuo nykyään on. Ja sekalinjalla mennään :) Meidän luokka on viimeinen jotka valmistuu leipuri-kondiittoreiksi. Koulutusta on muutettu.

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...