31.12.2013

Lilan kastekakku, Angry Birds-, sekä leppäkerttu-kakku

Laitetaan parit kakkukekkerit samaan, niin saadaan näitä roikkumaan jääneitä tuotoksia ulos :D

Eli Lilalle tein kastekakun. Nimensä mukaisesti neitosen kakun haluttiin olevan lila. Vauvafiguuri ja palikat piti löytyä, lisäksi äiti piti pisteistä ja pilkuista, joten ne löytyvät vauvan peitosta. Kohta edesmenneestä Tiimarista hamstrasin nauhoja ja sitaisin kakun kylkeen kauniin hopeisen nauhan.

Stella ja leppäkerttu meni 4-vuotis synttäreille samaan paikkaan, kumpainenkin melko pienenä, n. 10 hengen kakkuna. Oli söpö pari. Aamuvarhaisella äkkiä napsaistut kuvat on ihan pepusta, mutta minkäs teet. Vihaan talvea juuri pimeyden takia. Ajatuksissa on ollut hankkia vähän lisävalaistusta kotiin kuvausta varten. Pidän semmoisista huippu valoisista kuvista, mitä monessa blogissa näkee. Ovathan ne kuvat niin sanotusti "puoli ruokaa"!

Mulla on onneksi koko tammikuu lomaa, joten aattelin pyhittää sen resepteille ja leipomiselle. Monta ideaa, liian vähän aikaa.

3 kommenttia:

 1. Iso pahvilaatikko minkä vuoraat valkoisella ja tähtäät sinne vähän katon ja sivuseinän suuntaan mielummin jonkun loisteputkella olevan pöytävalon ja kyllä alkaa tulla valoa jo kakkuihin :) Riittää tietty että käytät sitä pahvilaatikkoa "pohjana", eli kuvaat yläpuolelta. Tai sitten käännät sen laatikon kyljelleen ja kuvaat sivummasta vinosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä, mä mietinki tota laatikkojuttua jo kerran aiemmin. Mutta se sitten jäi :D

   Poista
  2. Sillä nyt ainakin pääsee jo alkuun sitä "rahakkaampaa" versiota odotellessa :) Kannattaa vaan ottaa niin suuri laatikko ettei tarvii ihan suoraan kakkua osoitella sillä lampulla :) valottuu helposti vähän liikaakin ja on sit pimee toiselta reunalta.

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...