2.11.2013

Suklaaveistos
Kahden viikon suklaatyöjakso koulussa on ohi ja kaikenlaista tuli opittua. Jotkin asiat helpommin ja toiset sitten kantapään kautta. Mutta kivaa oli! Ja todella mukavaa nyt osata kaikki ne asiat joista on haaveillut. Suosittelen menemään, jos vaan avautuu mahdollisuus suklaatöihin. Taatusti vaivan arvoista! Seuraavat kaksi viikkoa kuluukin sokeritöiden parissa. Odotan innolla (hullu?) palaneita sormia! ;)

Ensimmäinen suklaaveistokseni on nyt sitten tässä, kaikki osat täyttä suklaata! Monta eri tekniikkaa yhdistettynä samaan. Pohjalla on suklaamarmoria, sitten on temperoituja ja suklaaruiskulla maalattuja levyjä, kaakaovoilla värjättyjä puolipalloja ja yksi umpinainen pallokin. Suklaamassasta tehtyjä renkaita ja kiekuroita, nekin maalattu suklaaruiskulla. Ja tuo kukka! Siitä tuli niin ihana. Suklaata siis sekin ja maalattu karmiininpunaisella suklaalla. Ehkä hieman sekava lopputulos, mutta odottakaas kun pääsen näyttötyöni pariin! On jo melkoinen suunnitelma takataskussa. Siihen liittyy nuo tekemäni pääsiäismunan puolikkaat.

Olisi niin paljon kaikkea päivitettävää, mutta nyt tuntuu siltä ettei aika riitä millään kaikkeen mitä haluaisin teille näyttää. Sokerityöt käyn ainakin lisäilemässä heti kun niitä valmistuu, lisäksi olisi parit kakut tehtynä ja kerrassaan herkulliset banaanimuffinssitkin, joihin löytyy tällä kertaa ihan reseptikin!

Muistutan vielä Sinebryckoffin kilpailusta, johon pääsee osallistumaan oikeanpuoleisessa palkissa olevasta linkistä. KLIK KLIK! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...