5.11.2013

Halloweenin kurpitsakakku/Pumpkin cake

Tämmöinen satsi lähti eräisiin Halloween-pippaloihin. Oli täysin vapaat kädet, joten päädyin tekemään kurpitsan mallisen kakun. Ehkä tylsä valinta, mutta kun en sellaista ole vielä tehnyt. Kaikkea on kiva kokeilla ainakin kerran.

Kakku on tehty ihan pyöreästä kakusta. Täytin sen ensin ja täytteen hyydyttyä leikkelin sivuille kolot ja ne jämäpalat muussasin kreemin kanssa kakun päälle muotoa antamaan. Samoin konditorioissa toimitaan esim. käpykakun kanssa. Hyvä vinkki muillekin leipureille, ei tule hävikkiä.

Ainoa toive oli, ettei täyte olisi kovin makea, joten jälleen mentiin pettämättömällä yhdistelmällä mangomousse ja Tropical-hillo. Voileipäkakut olivat perus kinkku- ja lohivoikkari, kuten kuvistakin jo voi päätellä. Tulin muuten siihen tulokseen, etten enää ikinä sorru ostamaan kokonaista lohta. Sen ruotiminen oli melkoisen aikaa vievää. Pahoittelut syöjille, jos sekaan eksyi seulasta huolimatta ruotoja! ;)

Vielä ehtii muuten osallistua 5 kpl reseptikirjojen arvontaan, ja äänestää Nikolai-kakkuni Sinebryckoffin kilpailun voittoon. Mukavasti siellä onkin ääniä jo annettu, kiitos niistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...