24.11.2013

Avoauto-kakku/Convertible Car -CakeMonta kuvaa, mutta kun ei osaa päättää mitä laittaisi, niin laitetaan sitten kaikki...

Isopieni Lukas täytti kaksi vuotta. Auto-kakku oli ihan must ja nimenomaan punainen sellainen. Käytin sitten taannoin toteuttamatta jääneen idean avoauto -kakusta. Lukakselle olen aiemmin saanut tehdä sekä kastekakun että kaksi 1-vuotis synttärikakkua (löytyy täältä ja täältä), sekä hänen vanhempiensa hääkakun. Tyytyväisiä "asiakkaita" siis :)

Kakku on sisältä gluteeniton, täytetty mangomoussella ja Tropical-hillolla. Melkoista leikkaa-liimaa -touhua, mutta onnistuihan se ihan kivasti. Tämä auto ei ole mitään merkkiä, eikä mitenkään oikeissa mittasuhteissa tai mitenkään erityisen yksityiskohtainen. Totesin sen olevan helpompaa, kuin jonkun merkin matkiminen. Siinä voisi lopputulos olla helposti joko A. ei näköinen tai B. joku merkkiasiantuntija tulisi luetteleen mikä kaikki on väärin! :D Tuulilasi on isomaltoosia. Luonnollinen valinta nyt kun sokerityökurssi on suoritettu. Tuulilasi lähti epäonnekseni kaatumaan, mutta torppasin sen paikoilleen erilaisilla tuilla yöksi jääkaappiin. Aamulla se oli sitten jähmettynyt paikoilleen. Onneksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...