11.8.2013

Ristiäiskakkua Vilholle


Vilholle toivottiin ensimmäiseen juhlaan jotain yksinkertaisen kaunista. Toiveina oli valkoinen pohja, sinistä ja vihreää, nimi esiin ja tossut. Onkin ihan "muutamat" tossut tullut tehtyä tässä kolmivuotisen blogiuran aikana.

Kakussa on sisällä paseerattua vadelmaa sekä vadelmamousse. Kostutus 10% sokerivedellä. Tussi *erkele sanoi itsensä irti kun olin nimeä laattaan kirjoittamassa. Tietenkin tajusin vasta nyt, että olisin voinut viimeistellä homman tomuvärillä+alkoholilla. Itseäkin naurattaa, kun aamuisin kakkua tehdessä on Viru Valge -pullo pöydällä. Siinä vois joku asiakas luulla että kakuntekijällä on aamusnapsit nautittuna... :D Tarkennettakoon että käytän sitä siis vain tomusokerin pyyhkimiseen koristeista. Alkoholi kun haihtuu kakun pinnalta samantien, eikä aiheuta maku- tai alkoholihaittoja kakkuun. Tuo viimeistely on minulle tärkeää, että kaikki varmasti on niin huolellisesti tehty, kuin olla voi!

Lisäksi samoihin juhliin lähti kinkku-voileipäkakku. Kummatkin kakut ovat laktoosittomia.


4 kommenttia:

 1. Kaunis, selkeä, raikas kakku.

  VastaaPoista
 2. kaunis kakku. Kiitos tuosta viru valge vinkistä! En ole tiennytkään siitä. Ja samaan hengenvetoon, tervetuloa minun blogiin 1 v. arvontaan!

  VastaaPoista
 3. Onpa kaunis ristiäiskakku! :)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...