13.7.2013

Antin ja Anniinan hääkakku


"Sua vain yli kaiken mä rakastan,
sinä taivaani päällä maan.
Minä maiset murheeni unohdan,
sinisilmiis kun katsoa saan.

Ylin riemuni oot, mitä toivoisin,
sä kun istut mun rinnallain.
Olet kaikkeni, aarteeni kallehin,
olet onneni, unelmain.

Oi sallithan että mä suutelen,
sinisilmiäs armahain.
Mä jos kauaks sun luotasi joutunen,
kuvas seuraa mun matkallain
Mä jos kauas sun luotas joutunen,
kuvas seuraa mun matkallain."
(Romanssi, Leif Wager)
Tänään juhlimme perhepiirissä veljeni Antin ja hänen morsiamensa Anniinan häitä. Ilma oli mitä kaunein, eikä kyyneliltäkään säästytty. Sain kunnian tehdä heidän elämänsä tärkeimpään päivään kakun. Sain vapaat kädet toteutuksen suhteen. Ainoat toiveet/vaatimukset oli kermanväriset ruusut, joita löytyi myös morsiamen kimpusta sekä kerroksellisuus. Kakun piti olla myös gluteeniton ja laktoositon. Täytteenä oli morsiamen toiveesta vadelmaa eli paseerattua vadelmaa sekä vadelmamousse.
Onnea teille kahdelle yhteiselle taipaleelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...