2.2.2013

Helinä-keiju -kakku/Tinkerbell cake


3-vuotta täyttävän tytön synttäreille toivottiin Helinä-keiju -aiheista kakkua. Olipa vaikeaa saada edes Helinää muistuttavat kasvot aikaiseksi. Olin vasta kolmanteen päähän tyytyväinen. Ensimmäinen näytti Paavo Väyryseltä ja toinen drag queeniltä... :D Nyt huomaan tämän kolmannen muistuttavan luokkatoveriani Katjaa! No, pääasia että sen tunnistaa edes keijuksi.

Täyteenä tässä gluteenittomassa kakussa on mansikkaa ja valkosuklaata. Ensimmäisen kerran kokeilin päälystämiseen paljon mainostettua Satin Icea. Ihan jees käsiteltävyys mutta mielestäni se on kyllä kallista :/ 11.90e/kg Ullan Unelmassa. Tämänkin kakun päälystämiseen meni 750g massaa joten mitenkään halvaksi ei tämäkään kakku tullut. Vinkatkaa jos tiedätte mistä saa hyvää ja halpaa massaa! Fun Cakesin massaa olen tykännyt käyttää mutta senkin on joissain paikoissa korvannut tämä Satin Ice. Sen verran paljon tulee kakkuja tehtyä että voisi ostaa useammankin kilon kerralla.


2 kommenttia:

  1. Voi miten kaunis kakku! Ja tämä keijukainen kyllä muistuttaa tyttöä...Paavo Väyrysen näköinen keiju kakun päällä on ajatuksena aika pelottava :)

    VastaaPoista
  2. Todella kaunis kakku ja tuo keiju on aika ihana.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...