16.2.2013

Erikin kitarakakku ja vahvistin
Erik juhlii tänään 30-vuotis syntymäpäiväänsä. Toiveena oli kitaran muotoinen kakku. Sain esimerkkikuvan Gibsonin kitarasta, jonka pohjalta tämän tein. Sana Gibson piti korvata toisella, joten kitaran kaulassa lukeekin nyt Groner. Kielet ovat hammaslankaa! :D

Harmi etten omista ilmaruiskua, saisi paljon aidomman näköisiä pintoja aikaiseksi. Ihan tyytyväinen olen tähänkin, voishan se paljon hienompikin kyllä olla... Yllättävän paljon enemmän aikaa noihin yksityiskohtiin meni, kuin mihin olin varautunut. 

Meidän jääkaappi vetää maksimissaan 50 x 35 alustan, joka toimitettiin minulle kakun kasausta varten. Täytin 30 hengen levykakun valkosuklaalla ja mansikalla, ja leikkasin siitä kitaran osat käyttäen apuna leivinpaperille piirrettyä kitaraa, jonka olin sovittanut meneväksi alustalle. Koko kakkua en kuitenkaan saanut menemään kitaraan niin tein kitaralle kaveriksi vahvistimen. Tästä ei oltu sovittu etukäteen, joten toivottavasti tämä "yllätys" oli hyvä yllätys! :D Vahvistin on kyllä täysin omasta päästäni, vähän piti Googletella miltä sellaiset ylipäänsä näyttää.

Onnea Erik!

4 kommenttia:

  1. Hammaslanka onkin hyvä idea kieliksi! Itse yhden kitarakakun kielissä käytin semmoista Snöre -lakritsinauhaa, jota etsin ympäri Helsinkiä kissojen ja koirien kanssa. Se on kuitenkin paksumpaa kuin tuo, ja vaikeampi saada suoraan, kävisi ehkä paremmin bassokakun kieliksi. ;)

    VastaaPoista
  2. Voi vitsi miten veikeä kitarakakku!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...