30.9.2012

Possu-aiheinen hääkakku

Eilen vietettiin häitä, joihin toivottiin kaksikerroksista possukoristeista hääkakkua. Juhlien teemavärit olivat musta sekä lila, joista myös kakun värit tulivat. Hääparilla oli häissään possuaiheisia runoja, joista siis idea koristeeseen. Morsian toivoi possupariskunnan morsiamesta mököttävää kuvastamaan häntä ja sulhasesta sitä "lohduttavaa osapuolta".

Kakussa on toiveesta välissä mustaherukkaa sekä vaniljaa. Ensimmäisen kerran ostin hyydykejauhetta täytteen tekoon, sillä herukoita en nyt tähän hätään saanu ja toiseksi epäilin miten täytteen teko niistä onnistuisi, kun herukoissa on melko paksu kuori. Oli yllättävän maukasta täytettä, taatusti käytän uudestaankin!

Alunperin ajattelin käyttää tähän kakkuun brush embroidery-tekniikkaa, mutta sitten kun sitä kokeilin, totesin sen vaativan melkoisen paljon harjoittelua että saisin sellaisen lopputuloksen jonka halusin. Joten mustalla pikeerillä sitten mentiin.

Pääkakun lisäksi mukaan lähti 20 hengen "varakakku", ettei ainakaan lopu kesken. Toivottavasti riitti! Morsian nimittäin kertoi osan häävieraista olevan persoja kakulle :D

Onnea vielä hääparille!

4 kommenttia:

 1. Wau miten hienot pursotukset!

  VastaaPoista
 2. Onpa tosi hieno kakku, vau! :)

  VastaaPoista
 3. Mustaherukasta saa hyvän täytteen kun paseeraa marjat.
  Oma kestosuosikki,niin hyytelökakkuna kuin täytteenäkin.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...