11.8.2012

Mansikkakakkuja syntymäpäiville
Tämmöttiset kakut tein kaverin äidin syntymäpäiväjuhliin. Ihan "tavis"-kermakakut, välissä viipaloitua mansikkaa ja vaniljatäytettä. Lisäsin kuvien oton jälkeen vielä hyytelösokerista ja mehusta tehdyn kiilteen päälle.

Olen valehtelematta viimeiset neljä (!) tuntia istunut koneen ääressä muokkamassa blogia. On se vaan niin vaikeaa kun ei mitään näistä ymmärrä ja jotain himpskatin CSS-koodia muokkailen tietämättä mitä olen tekemässä :D Kokeilemalla mentiin ja lopputulos on nyt nähtävissä. Ainakin fontin vaihdoin, kun tuli palautetta että edellinen oli vaikeasti luettavissa.


Muistuttaisin vielä Kakkusankareiden arvonnasta! Osallistua voi FB-sivuillani maanantaihin klo 21 asti. Sen jälkeen joku onnellinen voittaa 20e lahjakortin!

Mene osoitteeseen www.facebook.com/Kakkutaikuri, TYKKÄÄ ja osallistu.

3 kommenttia:

 1. Yksi tykkää äidistä ja toinen tyttärestä, mutta mun mielestä vanhassa fontissa ei ollut MITÄÄN vikaa, tää uusi päinvastoin on vaikealukuinen :) Anyway, jäin pohtimaan miten kiilteen laittaminen onnistuu kermavaahdon jälkeen, pitänee olla aika varovainen ettei lähe vaahdot sulamaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. Teit niin tai näin niin aina on väärinpäin ;) Eipä siinä mitään vaaraa oo, sudilla sudin siihen päälle enkä missään nimessä kaada sitä. Ja annan ihan hetken jäähtyä ensin.

   Poista
 2. Eihän minun mansikkakermakakku näytä lainkaan näin hyvältä, mitä tänään tein :D. Mutta oli hyvää.

  Kauniin kakun olet tehnyt!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...