13.7.2012

Samun kastekakkuSamun kastekakuksi toivottiin jotain romanttista ja herkkää, sinivalkoisella värityksellä. Kovasti onkin tullut poikamaisia kakkuja tehtyä, joten tämä oli ihan mukavaa vaihtelua. Sain harjoiteltua ruusujen tekoakin. Kerrankin ne myös näyttävät siltä, vaikka parempiakin tekijöitä taatusti löytyy! Pikeeripursotuksia käytin myös, jälleen kerran. Alkaa kummasti sujumaan ihan kuin itsellään kun tarpeeksi tekee. Ainoastaan nimen kohdalla huomasin taas jännittäväni, tulos olisi parempi sillain rennosti huitastuna :D

Kakku on 30 hengen, mansikka-valkosuklaa täytteinen kakku. Kostutin omppumehulla ja sipaisin lisäksi hieman omenamarmeladia raikastamaan.

Seuraavaksi pyöräytänkin ukon synttärikakkuun suklaisen pohjan. Se ei ole suklaapohja jos siinä ei ole suklaata, sanon minä! Mikäli se onnistuu, julkaisen sen ohjeen kakun yhteydessä. Synttärikakkujakin tulee kaksin kappalein. Tänä vuonna ei ukolle riittänyt enää viime vuoden tissikakku, jonka löydät täältä. Nyt mennäänkin reippaasti navan alle! ;)

Onnea vielä Samulle!


1 kommentti:

  1. Moikka, ajattelin vaan tulla kommentoimaan kun eksyin tähän blogiin ettiessäni kehtoon kaavoja. Sain kerran pyynnön ristiäiskakusta ja malliksi oli linkitetty kuva tästä kakusta :). Kovasti sitten koitin apinoida tästä upeasta teoksesta. Harmitti kun en tiennyt mallikakun tekijää mutta nyt vahingossa löysin :).

    T. Niina (minullakin on blogi mutta en ole päivittänyt sitä sen jälkeen kun kuvat hävisivät sieltä :( )

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...