14.11.2011

Kihlajaiskakkuja
Tälläiset kakut lähti juhlistamaan erään nuoren parin kihlapäivää. Kakkuja oli siis 3 kpl, kaikissa koristeena morsiammen toiveen mukaan liljoja. Muuten sain vapaat kädet toteutukseen. Asettelin jokaiseen kakkuun liljat ja lehdet hieman eri tavalla ja lisäsin kastepisaroita raikkautta tuomaan. Pisarat kondiittorin sokeria.

Pitäisi ottaa joku päivä aikaa ja opetella tekemään luonnollisen näköisiä kukkia. Eihän koristeiden tietty aina tarvitsekaan olla aidon näköisiä, mutta itseäni harmittaa kun en osaa aidon näköisesti tehdä muutakuin ruusuja. Mutta...

Tyytyväisiä olivat kakkuihin olleet. Juhlapari itse näki kakut vasta ilmeisesti leikkaushetkellä ja jännitin minäkin mikä vastaanotto olisi. Onnellinen morsian soitti myöhemmin ja kiitti kauniisti onnistuneista kakuista.

Kakuissa on sisällä vadelma- ja valkosuklaatäytteet. Kostutus sitruunalimpparilla. Vadelmat keitin ensin, sillä tähän aikaan vuodesta ei kotimaisia pakastevadelmia saa, vaan niiden alkuperä on useimmiten Puola. Ja keittämällä siis vältetään likaisen kasteluveden mukana tulleen noroviruksen leviäminen.

Onnea kihlaparille!

6 kommenttia:

 1. wauuu!! Tosi hieno kakku taas Nami!! :) Kivoja noi kondiittorin sokerista tehdyt "helmet" :) Ja kukat on nättejä ja kakun pinta taas siisti ja huoliteltu!

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniita kakkuja ja herkullisen kuuloiset täytteet! :)

  VastaaPoista
 3. Hei, "eksyin" tänne Eben blogista ja olipas tämä mukava harharetki. Aivan upeita kakkuja blogi täynnänsä, erityisesti pienen prinsessan risiäiskakku on kertakaikkiaan ihana:)

  Sopiiko, että linkitän sinut blogiini niin löydän tänne taas uudestaan:)

  VastaaPoista
 4. Siis nämä ovat ihanan raikkaan ja pirteän hohtavat, nuo "vesipisarat" vielä vahvistavat noita värejä, nuo lehdetkin....kauniita, kirkkaita. Tavallisia ,oikeita kukkia jäljitteleviä kakkuja on plogit pullollaan, ei näitä! Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...