29.11.2011

Emilian prinsessakakku


Tällaisen kakun voimin juhlittiin rakkaan tyttäreni 2-vuotis syntymäpäivää viime sunnuntaina. Kakusta piti alunperin tulla erilainen, mutta koska meren takaa tilaamani osat eivät saapuneet, piti kehitellä jotain muuta. Vielä lauantai-aamunakaan minulla ei ollut MITÄÄN suunnitelmaa valmiina. Tämä syntyi melko pikaisen toiminnan tuloksena, sillä minulla oli vain lauantai aikaa saada kaikki tarjottavat tehtyä.

Kunhan ne osat joskus saapuvat, jos saapuvat, niin toteutan kyllä sen alkuperäisen suunnitelmanikin. Ketutti vietävästi kun perjantaina postisetä ei tuonut toivottua pakettia :( Sitä niin innolla odotin.

Kakku on n. 30 hengen kakku. Täytteenä mustikka-curd ja valkosuklaatäyte. Pettämätön yhdistelmä! Suosittelen kokeilemaan. Päällinen vaahtokarkin makuista kaulintamassaa. Mukavaa että sitä saa nykyään ihan Prismasta ja hintakin on suurinpiirtein sama kuin leivontatarvikeliikkeissä.

Kruunu ja taikasauva ovat myös tuota massaa. Kruunu maalattu kultamaalilla, timantit ovat kondiittorin sokeria, keskellä olevaan sydämeen liimasin punaista diskohilettä. Samoin taikasauvan tähtiosa on päällystetty hileillä. Lisäksi pinnalle lisäsin rutkasti helmiäissuihketta sekä syötävää glitteriä. Oli paljon säihkettä ja kimallusta!

Onnea rakkaalle Emilialleni!

Juhlissa nautittiin myös tällainen voileipäkakku:Sekä muffipullia joista julkaisen reseptin myöhemmin:3 kommenttia:

  1. Upea kakku. Ei uskoisi, että on nopeasti kyhätty kokoon. =D

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...