3.6.2011

Maailman helpoimmat keksit


Tv-Viideltä tuli Rachel Allenin ohjelma, jossa hän teki näitä todella helppoja ja ah-niin-herkullisia keksejä! Ihan en ehtinyt ohjetta kirjoittaa ylös ohjelmaa katsellessani, mutta onneksi Google (my best friend) löysi kyseisen reseptin. Ukkokin tykkäs ja kehui että ensimmäistä kertaa teet keksejä jotka maistuu ihan kaupan kekseille! :D Oliko se sitten kehu, vai ei, kuka tietää...

Omasta mielestäni näistä tuli hirmu hyviä. Rapeita, mutta silti suussa sulavan pehmeitä. Päälystin osan maitosuklaalla ja osan jätin ihan tavallisiksi, suklaa antoi kivan lisän. Itse taikinaan voi halutessaan lisätä erilaisia mausteita, tai suklaata, tai vaikka pähkinöitä.Maailman helpoimmat keksit:

225 g pehmeää voita
110 g sokeria
275 g jauhoja
1 tl vaniljasokeria
(halutessasi esim: kanelia, inkivääriä, kuivattuja marjoja, suklaahippuja...)

Kaikki ainekset sekaisin. Voit pyöritellä taikinasta samantien pieniä palloja, jotka taputtelet tasaisiksi kekseiksi, tai laittaa taikinan jääkaappiin kovettumaan ja kaulita sen levyksi, jolloin voit ottaa muotilla keksejä.

Paista keksejä 175 asteessa n. 13-15 min.


2 kommenttia:

  1. Tein näitä toisen kerran, on kyllä hyviä ja helppoja! Sivuiltasi olen bongannut vaikka mitä kokeilemisen arvoista. Jatka samaan malliin ja onnea opin tielle (vaikken kyllä tiedä tarvitsisitko sinä enää oppia, sen verran hienoa jälkeä teet)! :)

    VastaaPoista
  2. Kokeiltu. Helppoja ja niin hyviä! Oman maun mukaan kiva kokeilla eri mausteita ja "lisäkkeitä", saa aina erilaisia jeksejä!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...