3.4.2011

Lehmä&Harrikka -kakkua Antille.
Johan oli kuvapläjäys! Antin 40 -vuotis synttärijuhliin meni siis tämäkin kakku, joka oli saanut osakseen paljon ihastelua. Tarina kakun takana on tämä:

Antti on maatilan isäntä. Ei ihan tavallinen sellainen, vaan pitkätukkainen moottoripyöriä rakastava maajussi. Sanotaanko näin, että ulkonäön perusteella ei heti uskoisi Antin viihtyvän navetalla :D Pariin otteeseen olen kuullut, että heidän tilaltaan on karannut ilmeisen vapaudenkaipuusta kärsiviä lehmiä, jota on metsästetty pitkin maita ja mantuja.

Tässä kakussa tämä kyseinen karkuteillä oleva ammu on varastanut Antilta pyörän ja hurjastellut sillä niitylle pötköttämään ketarat ojossa. Siinä kiireessä on jäänyt nopeusrajoituksetkin huomioimatta. Piilotin tähän liikennemerkkiin Antin iän. Lisäksi Harrikan rekkari paljastaa kyseisen Antin sukunimen. Pyörään katsoin mallia ihan oikeasta Harrikasta, tosin en jokaista nippeliä alkanut väsäämään kun en pyöristä itse mitään ymmärrä. Mutta ainakin oma ukkoni kyseiseksi pyöräksi tunnisti. Kuulemma V8 moottori (tai jotain sinne päin), tunnistaa noista putkista jotka menee V:n muotoisesti :D

Sisällä 5 munan kaakaopohja, kostutus omenamehulla. Välissä mansikkamousse. Päällinen itsetehtyä vaahtismassaa jonka alla sokericreme. Ruoho on pikeeriä, koristeet vaahtismassaa.11 kommenttia:

 1. Upea kakku kerrassaan, VAU <3 -Melina-

  VastaaPoista
 2. Mahtava kakku, tästä tulee hyvälle tuulelle! Hauska ja hyvin tehty :D

  VastaaPoista
 3. Huippu! Tästä pitääkin olla ylpeä! =) Ja ihana tarina.

  VastaaPoista
 4. Tää kakku on ihan mielettömän upea! WAU!!!!!! Ole ylpeä! Mitä kommenttia on kakusta tullut sankarilta itseltään? =) -Rummu-

  VastaaPoista
 5. Ihan PRO... ja siis pojoissa täys kymmpi, niin toteutuksen, ku ideanki suhteen =) Myös värit on loistavat !
  Pari ideaa tästä heitän takataskuun :)))

  VastaaPoista
 6. Tosi makee kakku!! Lisäilen sinut seurattavaksi, ok?

  VastaaPoista
 7. Juu saa lisäillä! :)

  VastaaPoista
 8. VAU mikä kakku!!! :)
  Täytyykin laittaa blogisi seurantaan ja linkittää sinut blogiini :)

  VastaaPoista
 9. Susanna Virtanen18.6.2011 17.41

  UPEA!!!!!Lisäsin blogin suosikeihini ja varmasti tulen kurkkimaan jatkossakin. :-)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...