12.3.2011

Myöhästynyt Naistenpäivä-kakku
Tein kerrankin ihan vain ja ainoastaan itseäni varten kakun, kun tuo Naistenpäiväkin oli ja meni jo. Ja itseni näköisen. Tässä kakussa yhdistyvät kaikki lempivärini ja -makuni. Ruusut tein jo ennakkoon eri päivinä eri tyylejä kokeillen, joten yksikään ei ole samanlainen. Ehkäpä joskus vielä osaan tehdä kunnollisen... Tai siis sellaisen mihin olen itse tyytyväinen. Kamala olla näin vaativa itseään kohtaan :D

Pohja on kuuden munan kaakaopohja, kostutettu appelsiinituoremehulla. Välissä vadelma-mascarpone -mousse. Päällinen ja koristeet mustia lukuun ottamatta itse tehtyä vaahtismassaa, mustat valmista sokerimassaa. Pinnalla kunnon suihkaus helmiäistä. Helminauha ei ole syötävää, mutta ihana koristeena. Lehdet maalattu syötävällä hopeamaalilla ja tomutettu vielä helmiäisellä lisä-metalliefektin saamiseksi.

Meinasin ensin laittaa nuo ruusut kiertämään ylhäältä kakun sivua alas, mutta totesin painovoiman voittavan ja siirryin suunnitelmaan B. Massa olisi todennäköisesti revennyt ruusujen painosta ja kuivumiseenkin olisi tarvittu aikaa ja paljon tukia.

Myöhästynyttä Naistenpäivää kaikille ihaNAISILLE!

8 kommenttia:

 1. Tykkään! Yksinkertaisen tyylikästä :)
  Mulla on samat lempivärit, ja kuukauden päästä vietettävien synttäreiden kakkuun nämä värit mullaki pääsee :)

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis kakku!! Ja ihanaa, että se on kerrankin tehty ihan vaan itselle, ja juurikin niin kuin itse tykkää ja itseä ilahduttaa. Kuulostaa oikein mieltä ilahduttavalta! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana kakku, kauniit värit ja tyylikkään simppeli. Täytteetkin ovat herkut. Isossa maailmassa laittaavat kukkiin kepit mikä tökätään kakkuun sivuun...pysyvät hyvin paikoillaan, eikä tartte kiinnitellä...muutaman kerran olen kokeillut kerroshääkakussa ja toimii hyvin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä. Kokeilen heti kun sopiva tilaisuus tulee. Blondina en tuota olis heti itse tajunnut... :D

  VastaaPoista
 5. Kaunokainen! Ihanaa tehdä välillä ihan vaan itsellekin kakkua. :)

  VastaaPoista
 6. Todella tyylikäs kakku!!!

  VastaaPoista
 7. Todella tyylikäs kakku. Itsekin ruusutuloksista itseruoskintaa harrastavana olen kyllä sitä mieltä, että eipä noissa sinun kukkasissasi mitään vikaa ole! :) Otin erivapauden lisäillä sinut linkkilistaani, kun en tätä blogietikettiä vielä oikein hallitse.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...