25.3.2011

Kim-pojan 1-vuotis kakku Pienen Kim-pojan ensimmäisiä synttäreitä juhlistetaan huomenna. Kakku on melkolailla äidin toiveiden mukainen: mansikka-rahka -täytteinen 15 hlön kakku (tuli kyllä vähän isompi, mutta eipä lopu kesken), vihreä-valkoiset pursotukset, helmiäistä, kengät ja palikat, joissa nimi ja ikä. Lisäksi toivottiin jotain suklaakoristetta. Lisäsin sitten muutaman suklaasydämen reunoille, mutta vain muutaman ettei tule liian täyteen ahdettua tuosta päällisestä. Juhlat jatkuvat ensi viikonloppuna, luvassa siis lisää kakkua samaiselle pojalle!

Onnea Kim!

Ei pitäis ottaa illalla kuvia, meillä on niin huono valaistus. Oon sitä ennenkin manannut enkä silti ikinä opi :D

Päälliosan pursotukset ei ihan menneet niinkuin halusin. Mistähän sitä oppis olemaan vähemmän kriittinen itseään kohtaan...? En ole vielä yhtään kakkua tehnyt mistä olisin ollut jälkikäteen täysin tyytyväinen. Tekohetkellä olen, mutta sitten tulee aina etsittyä kaikki minkä olis voinut tehdä toisin tai paremmin.¨

8 kommenttia:

 1. Ihanan väriset kengät. ^^

  VastaaPoista
 2. Suloinen kakku ja aivan ihanan raikas väritys.

  VastaaPoista
 3. Ihastuttava kakku ja kiva väritys!

  VastaaPoista
 4. Ihanan keväinen, raikas väritys!
  Kriittisyys itseään kohtaan ei suinkaan ole pahasta - se kehittää taitoja vain parempaan suuntaan. Mitä olisikaan täydellisyyden jälkeen? Kyllästyminen? Ideoiden loppuminen? Mutta voi, miulla on vielä paljon matkaa saadakseni samanlaisia kakkuja kuin siulla ;)
  Millä värjäät käyttämäsi kerman ja marsipaanin/sokerimassan?

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista ja kannustuksesta! :) Ihan Wiltonin pastavärejä käytän kun ne käy kaikkeen värjäämiseen ja on tosi riittoisia. Pieni tilkka väriä riittää.

  VastaaPoista
 6. Ihana kakku, niin ihanat värit minunkin mielestä... ;)

  VastaaPoista
 7. Ihanan värinen :) Todella kaunis kakku.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...