26.1.2011

Koristeita


Tälläisen aamutossun (toinen vielä tekemättä) sain aikaiseksi viime viikonloppuna, kun pikku-neiti meni mummilaan hoitoon koko viikonlopuksi ja äiti ja isi sai 'vapaata'. Päätin sitten kuluttaa aikaa koristeiden tehtailuun sillä välin, kun isi pelasi Xboxia. Yllättävän kauan aikaa saa kulumaan näpertäessä, yhtäkkiä huomasin kellon olevan jo vaikka mitä!

Kokeilin myös ostamaani vauva-muottia. Se on sellainen kahdesta puoliskosta tehty yhteenpainettava versio, jossa naama on aika huonosti tehty. Korjailin nassua sitten itse paremmaksi. Hassua tehdä ristiäiskoristeita, ja etenkin tyttövauvalle, kun ei juhliakaan ole tiedossa. No, harjoitus tekee mestarin.

Lisäksi tehtailin muutaman ruusun. Näissä on kyllä vielä parantamisen varaa...

Kokeiluun pääsi myös kondiittorin sokeri ja jalokivimuotti. Ihan kirkkaita ei näistä tullut, pinta jäi ilmeisesti ilmakuplien takia tuollaiseksi hauskaksi. En tosin ole varma käsittelinkö sokeria oikein, kun vain sulatin sen, värjäsin ja kippasin muottiin. Yritin sekoittaa sitä mahdollisimman vähän, kun paketissa niin luki, mutta suurin osa kuplista tuli kyllä siitä, kun sokeri sulaessaan kiehahti. Ehkä mulla oli liikaa lämpöä tai jotain. Pitäisi perehtyä paremmin kondiittorin sokerin käyttöön.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...