6.11.2010

Kinkku-salami -voileipäkakku


Tyttäreni 1-vuotis syntymäpäivät ovat parin viikon päästä ja sitä ajatellen tein tämän harjoitusvoileipäkakun. En ole koskaan aiemmin tehnyt voileipäkakkua, olen keskittynyt lähinnä niiden syömiseen =D

Ulkonäköön olen ihan tyytyväinen. Mausta en osaa vielä sanoa, kun pitää odottaa että yövuorolainen herää uniltaan. Päästään sitten tuhoamaan tämä kakku kahdestaan. Tai no, saa neitikin vähän maistaa.

Nälkä olis kyllä jo kamala. Huomaiskohan ukko jos palanen puuttuu?

 

Kokosin kakun leipävuokaan, jonka vuorasin ensin kelmulla. Kakku irtosi ilman ongelmia ja oli erittäin helppo kasata. Valmiin kakun päälle laitoin vielä kelmun ja painoksi maitotölkin. Annoin olla yön yli kostumassa.

Leipinä käytin vaaleaa paahtoleipää ja Realia. Jokainen siivu on kostutettu lihaliemellä.

Välissä on kahta eri täytettä:
Kinkkutäytteessä on kinkkurouhetta, paprika-chili -tuorejuustoa ja ananasmurskaa.
Salamitäytteessä on salamirouhetta, italiansalaattia ja amerikan kurkkusalaattia.Kakku on päälystetty maustamattomalla tuorejuustolla. Sivujen koristeet ovat cheddarkukkia, joihin pursotin tuorejuustolla keskustan. Pienemmät tähdet/kukat ovat kurkkua. Alareunasta olisi tullut siistimpi jos siihenkin olisi tehnyt pursotukset, mutta huomasinpa asian vasta nyt...Päällä on kinkkurullia, jääsalaattia, metwurstikukkia, kirsikkatomaattia, kurkku-tähtiä ja tuorejuustopursotusta.


2 kommenttia:

  1. Kauniisti koristeltu kakku, kuulostaa vallan herkulliselta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Nyt on maisteltukin ja herkulliseksi havaittu.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...